Agjencia Zhurnal.mk

Nuhiu: Për herë të parë disa shqiptarë do të jenë përfaqësues në Sindikatën e Policisë së shtetit

Shkup, 15 janar – Zhurnal.mk – Zv.ministri i punëve të brendshme Agim Nuhiu, sot ka bërë të ditur se në disa poste kyçe në Sindikatën e Policisë së shtetit, për herë të parë janë emëruar kuadro shqiptarë, njofton Zhurnal.

Siç njofton Nuhiu, shqiptarët për herë të parë do të mbajnë pozitat në vijim:

Dy nënkryetarë të Sindikatës
Zv. sekretar i përgjithshëm i Sindikatës
Kryetar i të rinjve në kuadër të Sindikatës
Drejtues në trupa të tjerë të Sindikatës

Nuhiu shprehet se MPB kujdeset për mbrojtjen e të drejtave të punonjësve të Ministrisë së Brendshme, dhe të njejtat të fuqizohen përmes veprimit sindikal./Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...