Nuk ka pritje të gjata në pikat kufitare, njoftojnë nga LAMM

Shkup, 5 shtator – Trafiku në rrugët shtetërore është i pandërprerë dhe zhvillohet nëpër rrugë të thata. Intensiteti i trafikut në rrugët jashtë zonave urbane është i moderuar. Në pikat kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi, njoftojnë mëngjesin e sotëm nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë, transmeton Alsat.

 

LAMM rekomandon shpejtësi të rregulluar, respektimin e sinjaleve të vendosura në trafik dhe menaxhimin e kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, luginat e lumenjve dhe gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo veçanërisht i referohet seksioneve Katlanovë – Veles, Mavrovo – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçani – Delçevë.

Related posts

Demanton Kostov të jetë ministër i ardhshëm i shëndetësisë, “Ende kemi MSH-së, dhe ai është Venko Filipçe”

Redaksia

Ganiu nikoqir i përfaqësuesve të ansambleve pjesmarrës në “Folk Fest 2021”

Z H

Ademi: Gjykata Supreme ka refuzuar gjashtë ankesa të gjykatësve të shkarkuar nga Këshilli gjyqësor

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More