Agjencia Zhurnal.mk

Nuk tregoi se është testuar: Shqyrtohet mundësia për përgjegjësi për Maksim Dimitrievskin

Kumanovë, 17 prill – Zhurnal.mk – Inspektorati sanitar dhe shëndetësor për momentin po bënë mbikqyrje për të vërtetuar nëse duhet të ketë përgjegjësi për kryetarin e Kumanovës, Maksim Dimitrievski pasi dje ai vet theksoi se nuk ka njoftuar se është testuar për korona virus. Tek Dimitrievski, në vizitë ishin kryeministri dhe ministrat, informon Zhurnal.

Këtë e konfirmoi vet drejtoresha e inspektoratit Irina Sotirova Buhova për Fokus.

Kjo çështje është hapur pasi kryetari i Kumanovës Dimitrievski ka marë rezultat pozitiv në testin për korona virus, ndëras një ditë më parë kishte mbledhje në Kumanovë me kryeministrin dhe tre ministra, të cilët nuk e kanë ditur se ai është testuar për korona virus./Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...