Agjencia Zhurnal.mk

Numri i emigrantëve shqiptarë në 2018 u ul me 3%

Shkup, 15 janar – Sipas Institucionit te grumbullimit te statistikave ne vend, perllogaritja e levizjeve, brenda dhe jashte vendit, te shtetasve shqiptare eshte nje proces dinamik me te dhena te ndryshueshme ne menyre te vazhdueshme.

Numri i emigrantëve në vitin 2018 është ulur me 3% krahasuar me një vit më parë.

Nderkohe, numri i imigrantëve shqiptarë që kthehen ne vend në vitin 2018 eshte ulur me 5,3 % krahasuar me një vit më parë

Ky reagim vjen nga INSTAT si pasoje e publikimit te disa te dhenave te pasakta persa i perket levizjes se popullsise nen emrin e ketij institucioni.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...