Agjencia Zhurnal.mk

Numri i qytetarëve në vetizolim shkon në 6349

Shkup, 21 mars – Numri i qytetarëve të izoluar në vend si pasojë e virusit korona tashmë ka shkuar në 6349, deri sa po vazhdon të ulet dukshëm lëvizja e qytetarëve në vendkalimet kufitare.

Sipas të dhënave të fundit janë deponuar  74 fletëparaqitjeve sipas nenit 205 dhe 206 të Kodit Penal (për mosrespektim të masave shtetërore për virusin korona).

Policia e shtetit pritet të ashpërsojë masat për ruajtjen e shëndetit publik.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...