Agjencia Zhurnal.mk
Ekonomi

Objektet e vogla akomoduese prej sot mund të aplikojnë për certifikatë dhe vulë “Pastër dhe sigurt”

Shkup, 3 maj – Zhurnal.mk – Të gjitha llojet e objekteve të akomodimit me vëllim të vogël në të cilat në mënyrë të drejtë dhe të plotë zbatohen dhe respektohen rekomandimet dhe protokollet e vlefshme për punën e objekteve hotelierike prej sot kanë mundësi të aplikojnë për verifikimin e certifikatave dhe vulës “Pastër dhe sigurt” (safe and clean), kumtoi Oda e pavarur hotelierike.

Dhoma thekson se qeveritë lokale kanë regjistruar disa mijëra objekte strehimi të kategorizuara dhe të pakategorizuara me vëllim të vogël (shtëpi, vila, shtëpi, apartamente, apartamente dhe dhoma me qira) me një kapacitet total prej më shumë se 20,000 shtretër. Përqendrimi më i madh i këtyre objekteve akomoduese janë të vendosura në vendet e famshme turistike maqedonase. Shumë prej tyre janë botuar përmes platformave të famshme botërore siç janë booking.com ose airbnb.com, dhe disa prej tyre përmes platformave të internetit në internet të Maqedonisë ose reklamave të vogla.

Të gjithë pronarët që marrin me qira ambiente të vogla akomodimi (shtëpi, vilë, vilë, apartament, apartament, dhomë / dhoma) dhe zbatojnë plotësisht dhe saktë rekomandimet dhe protokollet për funksionimin e objekteve hotelierike, përdorin produkte higjienike dhe dezinfektimi nga prodhuesit dhe furnizuesit zyrtarë dhe të regjistruar aplikoni për një çertifikatë dhe vulë PASTËR DHE SIGURT i cili do të jetë në gjendje të verifikojë dhe verifikojë lokalisht dhe globalisht strukturën e tyre të akomodimit në shkallë të vogël për të pastër dhe të sigurt që ofron qëndrim dhe pushim të sigurt për mysafirët vendas dhe të huaj.

“Me këtë certifikatë tregohet se pronari i objektit është një person serioz dhe i përgjegjshëm që merr përsipër të respektojë dhe zbatojë plotësisht me vetëdije të gjitha protokollet shëndetësore për mbrojtjen dhe parandalimin e shëndetit të punonjësve dhe mysafirëve në kushtet e pandemisë Kovid-19. Duke u mundësuar pronarëve të këtyre objekteve akomoduese të bashkohen në këtë mënyrë, të gjithë ne kontribuojmë që të marrim pjesë së bashku në ndërtimin dhe njohjen e standardeve me një fushatë kombëtare për identitet të pavarur maqedonas për qëndrim të pastër dhe të sigurt në të gjitha objektet hotelierike dhe objektet e vogla të akomodimit”, thuhet në kumtesën e OPH

Postime të ngjashme

Kuvendi e miratoi Ligjin për hua nga Banka Botërore për financimin e projektit për modernizim të bujqësisë

Z H

Banka Popullore për këtë vit parashikon rritje të BPV-së prej 3,9 për qind dhe inflacionit prej 2,2 për qind

Z H

Vitin e kaluar me taksi janë transportuar gjithsej 11,083,000 udhëtarë

Z H

Përsëri shtrenjtohen çmimet e derivateve

Z H

Nga 1,66 milionë parapagues në telefoninë mobile, 1,3 milionë përdorin internet mobil

Z H

Fillon Forumi i Ekonomisë Delfi në Athinë, do të marrin pjesë Zaevi, Dimitrovi dhe Nuredini

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...