Objekti i Poliklinikës në Komunën e Sarajit shumë afër përfundimit

Shkup, 14 tetor – Kryetari i komunës së Sarajit dhe njëkohësisht kandidat për kryetar komune nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim Blerim Bexheti nga afër ka parë procesin e ndërtimit të poliklinikën në këtë komunë.

Bexheti mes tjerash ka shkruar:

Sot vizituam punimet ndërtuese në poliklinikën e ndërtuar e cila po bëhet me gjitha standardet e duhura.
Banorët në këtë klinikë do të mund të pranojnë shërbime në:
– qendër urgjente
– sallë rentgeni
– laborator
– ambulantë pediatrike
– ambulantë për vaksinim
– stomatologji urgjente
– mjekësi familjare

Ne zotohemi dhe si pikë kryesore në programin tonë për mandatin e ardhshëm kemi funksionalizimin e klinikës, paisjen e saj me të gjitha mjetet dhe kuadrot për të ofruar shërbim sa më cilësor për banorët.

Më poshtë mund të shihni videon:

🏨🚑👩‍⚕️👨‍⚕️Objekti i Poliklinikës në Komunën e Sarajit shumë afër përfundimit.Sot vizituam punimet ndërtuese në poliklinikën e ndërtuar e cila po bëhet me gjitha standardet e duhura.Banorët në këtë klinikë do të mund të pranojnë shërbime në: – qendër urgjente – sallë rentgeni – laborator – ambulantë pediatrike – ambulantë për vaksinim – stomatologji urgjente – mjekësi familjareNe zotohemi dhe si pikë kryesore në programin tonë për mandatin e ardhshëm kemi funksionalizimin e klinikës, paisjen e saj me të gjitha mjetet dhe kuadrot për të ofruar shërbim sa më cilësor për banorët.________________________________🏨🚑👩‍⚕️👨‍⚕️Многу блиску до завршување на Поликлиниката во Општина Сарај.Денеска ги посетивме градежните работи во изградената поликлиника кои се вршат со сите потребни стандарди.Жителите во оваа клиника ќе можат да добиваат услуги во: – итен центар – рентген соба – лабораторија – детски клиники – амбулантски клиники – итна стоматологија – семејна медицинаНие сме посветени и како главна точка во нашата програма за следниот мандат имаме функсионализација на клиниката, опремувајќи ја опрема и персонал за да обезбедиме највисок квалитет на услуга за жителите.

Posted by Blerim Bexheti on Thursday, October 14, 2021

Related posts

Ruskoska ngritë aktakuzë kundër Dragi Rashkovskit

Z H

Nxënësit kthehen në klasa, pasnesër fillon viti shkollor 2021/2022

Z H

Mariçiq: Sot filloi operacioni më i rëndësishëm statistikor i kryer nga pavarësia deri tani

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More