Agjencia Zhurnal.mk

OBSH: Rreth 85 për qind të rasteva të reja të koronavirusit në botë vijnë nga Evropa dhe SHBA

Rreth 85 për qind të lajmërimeve të rasteve të reja të koronavirusit në botë janë në Evropë dhe SHBA, derisa Organizata Botërore e Shëndetësisë pret rritje “të konsiderueshme” të numrit të infektuarëve dhe të vdekurve në gjithë botën.

Zëdhënësja e OBSH Margaret Harris ka thënë se të dhënat tregojnë se 85 për qind të rasteva të reja të lajmërimeve janë nga Evropa dhe SHBA.

OBSH pret rritje të konsiderueshme të numrit të infektuarëve dhe të vdekurve nga pasojat e koronavirusit.

Sipas të dhënave, të hënën në botë janë shënuar gjithsej 334.000 raste të koronavirusit.

Zëdhënësja Harris ka pretenduar se pandemia “po rritet shpejtë dhe se në raportimet e sotme do të jetë numri mjaft më i madh i rasteve të reja”

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...