Agjencia Zhurnal.mk

Oda Ekonomike e Maqedonisë formon shtab të krizës

Shkup, 25 mars – Zhurnal.mk – Oda Ekonomike e Maqedonisë formon Shtab të Krizës që do të funksionojë derisa zgjat gjendja e jashtëzakonshme në vend e vendosur për shkak të koronavirusit.

Qëllimi është, siç bën të ditur, mbështetje edhe më të madhe përmes sigurimit të qasjes së vazhdueshme të informacioneve dhe ndërmarrjes së aktiviteteve për tejkalim më të lehtë të gjendjes së krizës.

“Në faqen e internetit të Odës Ekonomike të Maqedonisë kompanitë mund të gjejnë informacione të shumta të dobishme të rëndësishme për punën operative në rrethana aktuale, informacione për dekrete, vendime dhe rekomandime të miratuara nga Qeveria dhe organet e tjera kompetente, informacione interne me pyetje të cilat i ngrenë kompanitë-anëtare dhe informacione nga rajoni, veçanërisht nga Forumi i Investime të Odës. Në faqen e internetit të Odës Ekonomike do të vendosen edhe persona kujdestarë për kontakt”, qëndron në kumtesë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...