Agjencia Zhurnal.mk

Omega 3 ndihmon në uljen e presionit të gjakut

Raporti shkencor zbuloi se vaji i peshku

Raporti shkencor zbuloi se vaji i peshkut ka një efekt pozitiv në pesë fusha të ndryshme të shëndetit të zemrës, duke përfshirë presionin e gjakut dhe sëmundjet kronike të zemrës.

Gjithashtu, medikamenti është i dobishëm në luftën kundër yndyrave të trupit, aterosklerozës dhe ritmet e parregullta të zemrës.

t ka një efekt pozitiv në pesë fusha të ndryshme të shëndetit të zemrës, duke përfshirë presionin e gjakut dhe sëmundjet kronike të zemrës.

Gjithashtu, medikamenti është i dobishëm në luftën kundër yndyrave të trupit, aterosklerozës dhe ritmet e parregullta të zemrës.

Mbi përfitimet shëndetësore fizike të vajrave të peshkut në zemër dhe në luftimin e artritit, hulumtimi i Dr Brown zbuloi se si disa individë që vuajnë nga ankthi, depresioni ose sindromi para-menstrual do të përfitonin nga përdorimi i shtesave Omega-3.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...