Agjencia Zhurnal.mk

Orce Kamçev ofron 2 milion euro për pasaportë të përkohshme

Shkup, 18 nëntor – Zhurnal.mk – Biznesmeni Orce Kamçev deri tek Gjykata Penale ka ofruar 2 milion euro patundshmëri si garancë për të marë pasaportë të përkohshme. Nga Gjykata Penale e vërtetojnë këtë informacion dhe pohojnë se lënda është dërguar në prokurori për të marë mendim, njofton Zhurnal.

Para disa ditëve prokurorja Lile Stefanova, në duart e së cilës është hetimi për “Perandoria”, nuk është pajtuar që të dyshuarit ti jepet pasaportë të përkohshme, me qëllim që i njejti të mos braktisë vendin assesi.

Kamçev pasaportën e kërkon për takime pune jashtë vendit, ndërsa pak kohë më parë pasaportën e kishte marë përkohësisht me “aminin” e ish kryeprokurores speciale tani më në burg, Katica Janeva./Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...