Agjencia Zhurnal.mk

Osmani – Morton: Mbretëria e bashkuar mbetet aleat i NATO-s dhe mik i yni

Shkup, 23 shtator – Zhurnal.mk – Mbretëria e Bashkuar mbetet partner, aleat i NATO-s dhe mik i ynë i qëndrueshëm.

Në bisedën e sotme telefonike me Wendy Morton, Ministre për fqinjësi me Evropë dhe Amerikë në Mbretërinë e Bashkuar, fokusi u vendos pikërisht në Marrëveshjen për Partneritet, Tregti dhe Bashkëpunim mes Maqedonisë së Veriut dhe Mbretërisë së Bashkuar, e cila do të mundësojë marrëdhënie të rregulluara bilaterale, veçanërisht në planin ekonomik.

Kjo temë bisedimi nuk ishte e rastësishme – në periudhë të krizës botërore siç është kjo pandemi, eksporti tregtar nga Maqedonia e Veriut në Mbretërinë e Bashkuar, në gjysmën e parë të këtij viti është rritur për 7%. Bëjmë çmos që ta mbajmë trendin pozitiv të zhvillimit të marrëdhënieve të ndërsjella.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...