Agjencia Zhurnal.mk

Osmani nesër takim me Komisionit Shtetëror të Zgjedhor

Shkup, 20 janar, Zhurnal.mk – Të Martën , me fillim në ora 10:00 në hapësirat e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, delegacioni i Sekretariatit për Çështje Evropiane kryesuar nga Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, do të mbajë takim me delegacionin e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve kryesuar nga Kryetari, Oliver Derkoski.

Takimi paraqet sesionin e parë të vizitave institucionale të Zëvendëskryeministrit Osmani në institucione përgjegjës për implementimin e zgjedhjeve, me qëllim – realizim të obligimeve për zgjedhje fer, të lira dhe kompetitive si pjesë e agjendës evropiane të vendit.

Sipas agjendës, parashihet që me fillim në ora 11:00, Zëvendëskryeministri Osmani dhe Kryetari Derkoski do të kenë deklarata të përbashkëta për media.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...