Pa energji elektrike disa pjesë të Kisela Vodës, Çairit, Karposhit dhe Sopishtes

Shkup, 20 shtator 2021– Nga ora 08:00 deri në ora 15:30 nesër (21 shtator), pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit një pjesë e rrugës “Gjorgji Sugare” 16 dhe rr. “Mihail Çekov” numër 4 dhe 9 në komunën e Kisela Vodës, kumtoi Qendra për menaxhim me kriza pas njoftimit nga EVN Maqedoni sh.a.

 

Nga ora 12:00 deri në orën 14:00 nesër do të mbesin shfrytëzuesit e rr. “Evlija Çelebria” 1 dhe Qendra e teatrit për fëmijë në komunën e Çairit, dhe nga ora 09:00 deri në orën 12:00 dhe shfrytëzuesit e një pjese të rr. “Iustiniani i Parë”, KAM Market, Discount GIGO Trejd dhe ndërtesat përreth pranë stacionit të autobusëve në komunën e Kisela Vodës, si dhe përdoruesit nga rr. “Lerinska” – objektet me numrat 62A, 62B, 64A, 64B, 66A dhe 66B në komunën e Karposhit.

Sipas njoftimit të EVN Maqedoni sh.a. nga ora 09:00 deri në orën 11:00 nesër pa energji elektrike do të jenë edhe shfrytëzuesit e rrë “Samoilova” 94 dhe Fondacioni Qendra e civilizimit islam në komunën Qendër, nga ora 9Ë45 deri në ora 13:30 shfrytëzuesit e një pjese të rr. “Kozle” rreth numrave 107 deri në numrin 122, rr. “Kozle” nën rruga 2 dhe rrugët përreth në komunën e Karposhit.

Nga ora 10:00 deri në ora 14:30 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e një pjese të fshatit Sonje e Epërme në komunën e Sopishtes. 

Related posts

Bllokohen në Qafë-Thanë 150 punëtorë, nuk lejohen të kalojnë në Maqedoninë e Veriut

R Zh

Bastoret kërkojnë mbështetje financiare, kemi humbur 50 për qind të fitimit

R Zh

MPPS: Kërkohet rritje e numrit të fëmijëve për përkujdesje në kopshte

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More