Pa energji elektrike një pjesë e Kisella Vodës dhe Karposhit

Shkup, 12 tetor – Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjet, pa energji elektrike sot do të mbetet një pjesë e komunave Kisella Vodë dhe Karposh.

 

Në periudhë prej 09:00 deri më 14:00 pa rrymë do të jenë shfrytëzuesit nga rruga “Vanço Micko” nga numri 10 deri në numrin 70. Në periudhën e njejtë, pa energji elektrike do të jetë edhe një pjesë e rrugës “Serdarot”, afër lumit Malla Rada në Draçevë.

Në periudhën prej 10:30 deri më 12:30 pa rrymë do të jenë pjesë të rrugëve “Njegosheva”, “Moskovska”, “Kopenhagenska” dhe “Brisellska” në Karposh. Prej 13:00 deri më 15:00 pa rrymë do të jenë një pjesë tjetër e rrugëse “Njegosheva”, “Moskovska” dhe një pejsë e rrugës “Sofiska”. 

Related posts

Zaev-Pasarivakis: Gjithçka që bëjmë është për më shumë investime dhe zhvillim ekonomik

Z H

Pritjet e qeverisë për rritje ekonomike vlerësohen si joreale

D V

Pendarovski për tragjedinë në Tetovë: Po të isha në krye të institucioneve shëndetësore, do të jepja dorëheqje

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More