Pa rrymë nesër një pjesë e Aerodromit, Karposhit dhe Kisella Vodës

Shkup, 6 tetor – Pa rrymë nesër prej orës 8 deri në orën 11 do të jenë shfrytëzuesit e rrugës “Llazar Dimitrov” nga numri 38 deri 45, si dhe një pjesë e shfrytëzuesve të rrugës “Dobromir Hrs” në komunën Aerodrom.

Qendra Rajonale për Menaxhim me Kriza informoi se prej orës 9 deri në orën 14 rrymë nuk do të kenë edhe një pjesë e shfrytëzuesve të rrugës “Jurij Gargarin” te SHFK “Vllado Tasevski” në komunën Karposh, ndërsa prej orës 9 deri në orën 14:30 banorët e rrugës “Serdarot” përgjatë lumit Malla Reka në Kisella Vodë.

Related posts

Sadi Bexheti: Do e rregulloj stadiumin e Tetovës, jo të shkojmë në Strumicë të shohim futboll (Video)

Redaksia

Aksion tradicional i dhurimit të gjakut në shenjë kujtimi të tërmetit katastrofik në Shkup

Z H

Në Gostivar problem me aparatet për leximin e shenjave nga gishti

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More