Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Pa rrymë sot disa pjesë të Haraçinës, Studeniçanit, Aerodromit e Gazibabës

Shkup, 8 prill – Zhurnal.mk – Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike, konsumatorët nga disa komuna të Shkupit do të mbeten pa energji elektrike gjatë ditës.

“Nga ora 07:20 deri në 15:30, përdoruesit e rr. “Llazar pop Trajkov” nr.17,18 19, rr. “Tashko Karaxha” nr. 2, 4, 6, 8 rr. “Trifun Haxhi Janev” nr. 8, 10, 12, në komunën e Gazi Babës, nga ora 09:00 deri në 12:00, përdoruesit e rr. “Trajko” në fshatin Lisiçe, Komuna e Aerodromit, pastaj nga ora 09:30 deri në orën 11, përdoruesit e një pjese të “Mal”, një pjesë e rrugës 10 në Haraçinë, vendi i quajtur Ura e Haraçinës, konsumatorët përreth TS-ve f. Haraçinë 6, nga ora 09:00 deri në 13:00, përdoruesit e fshatit Studeniçan rreth xhamisë së vjetër dhe rreth shkollës në komunën e Studeniçanit, si dhe nga ora 09:00 deri në 15:00, përdoruesit e një pjese të rr. “Anastas Mitrev” rrugës drejt stacionit hekurudhor pjesë e rr. “Petar Acev”, Komuna e Aerodromit, njoftoi Qendra për Menaxhimin e Krizave.

Nga Qendra shtojnë se për shkak të ndërtimit të një lidhje të furnizimit me ujë f 200 në rrugën “Ivan Kozarov” pn, sot do të ketë një ndërprerje në furnizimin me ujë në rr. “Ivan Kozarov” nga Çeshma deri në Shkollën Ekonomike dhe një pjesë e rrugëve “Bozhidar Axhia”, “Dositej Obradoviq”, “Kiro Kërstevski” dhe “Marko Cepenkov” në komunën e Kisella Vodës.

Furnizimi me ujë do të ndërpritet nga ora 09:00 deri në rregullimin e defektit.

Postime të ngjashme

Bytyqi: Me mbështetje të drejtpërdrejtë financiare e kthejmë kreativitetin e ivent industries

R Zh

Në Dibër edhe një viktimë nga Kovid-19, deri më tani gjithsej 40

R Zh

Despotovski: Përkundër pandemisë, kompanitë në zonat TIR kanë rezultate pozitive ekonomike

R Zh

Sela: Është gënjeshtër që koalicioni ASh-AAA ka bllokuar pakon e pestë ekonomike

R Zh

MASH: Programe të reja mësimore për filloristët – bazë dhe nxitje për qasje kreative në mësim

R Zh

Qyteti i Shkupit së shpejti do të fillojë me implementimin e qarkullimit – transport i shpejtë me autobusë

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...