Pa ujë disa lagje të Shkupit

Shkup, 7 tetor  – Pa ujë sot nga ora 9:40 do të jenë konsumatorët nga rrugët “Maleshevska”, “Ailska”, Andreja Petkoviq” dhe “Branko Zarevski” në Shkup.

 

Sipç kumtoi Qndra rajonale për menaxhim me kriza – Shkup, ndërprerja është për shak defektit të tubacionit f-2 në rrugën “Justinijan i Parë” bb.

Konsumatorët do të jenë pa ujë deri në sanimin e defektit.

Related posts

Dimitrievski dhe LSDM i kthejnë shpinën njëri tjetrit, fillon mbledhja e nënshkrimeve në Kumanovë

Z H

Detaje për stervitjen e NATO-s në Strugë dhe Ohër

D V

Mbeten në fuqi masat aktuale kundër coronavirusit në Maqedoni

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More