Pa ujë nesër banorët e Kopanicës dhe Bukoviqit në komunën Saraj

Shkup, 20 shtator – Për shkak të pastrimit dhe dezinfektimit të rezervuarit në vendin e populluar Kopanicë nesër prej ora 08:00 pa ujë do të mbesin banorët e vendit të populluar Kopanicë dhe Bukoviq në komunën Saraj.

Ndërprerja do të zgjasë deri në ora 14:00, informojnë nga “Ujësjellës dhe kanalizim”. 

Related posts

Ndahet Çmimi shtetëror “11 Tetori” në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut

D V

Cipras: Të gjitha mosmarrëveshjet duhet të zgjidhen me vizion për të ardhmen

D V

Urim nga kryeministri Zoran Zaev me rastin e Ditës së Luftës Revolucionare të Maqedonisë

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More