Pa ujë një pjesë e Aerodromit

Shkup, 6 tetori – Për shkak të defektit në ujësjellës sot në ora 10 pa ujë do të jenë një pjesë e banorëve të rrugës “Franjo Klluz”, pjesë e rrugës “Bojmija” dhe të bulevardit “Jane Sandanski” si dhe pjesë të “Metodija Sh.Sharllo”. Ndërprerja do të vazhdoj deri në rregullimin e defektit.

 

Nga Qendra rajonale për menaxhim me kriza informojnë se nga ora 08:30 pa ujë do të jetë edhe pjesë e konsumatorëve në rrugën “376” numër 81.

Related posts

KSI do ta shqyrtojë mundësinë për ndalimin e dasmave në ambiente të mbyllura

Z H

Analizë/ BDI nga agjenda në agjendë, sa herë i dështon njëra shpikë një tjetër

N E

MASH: Nesër fillon aplikimi për bursa për studentë dhe dorëzimi i dokumenteve për vazhdimin e të drejtës së shfrytëzueve aktual

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More