Pa ujë një pjesë e Bardovcës

Shkup, 4 tetor – Për shkak të rikonstruktimit të ujësjellësit në rrugën 10/bb në Bardovcë, pjesë e vendbanimit sot do të jetë pa ujë, informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizime” – Shkup.

Me ndërprerje të ujësjellësit do të jenë konsumatorët e rrugës 4 dhe rrugës 10 dhe gjithashtu do të vazhdoj deri në përfundim të aktiviteteve.

Related posts

Shekerinska: Epidemia, përmbytjet dhe zjarret na kujtuan sa është i rëndësishëm bashkimi rajonal

Redaksia

Zaev: Shkupi është bërë një qytet solidariteti, një vend ku bashkohen mesazhet dhe lutjet

Z H

Paraburgim 30-ditor për Zoran Mileskin- Kiçeec

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More