Pa ujë një pjesë e Draçevës

Shkup, 22 shtator – Për shkak të punimeve në pusetën e rrugës “Zhivko Firfov” nr.11, pa ujë do të jenë konsumatorët nga rrugët “Rumena Haxhipanzova”, “Gjorgji Vojteh”, “Marija Kiri” dhe “Gutenbergova”, kumtuan nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizime”.

Ujësjellësi do të ndërpritet nga ora 11:00 deri në përfundim të rregullimit të defektit. 

Related posts

Shërbime të reja në sportelet e SHA “Posta e Maqedonisë së Veriut”

Z H

Ngecje në letërnjoftime, njerëz pa pension dhe ndihmë sociale, mund të ngelin edhe pa të drejtë vote

D V

“Propaganda” e BDI-së reagon Furkan Saliu: BDI i bën dëm aq shumë informimit të drejtë, pasojat do të ndjehen me vite!

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More