Pa ujë një pjesë e Kisela Vodë

Shkup, 23 shtator – Ndërprerje të furnizimit me ujë sot do të kenë një pjesë e shfrytëzuesve të komunës së Kisela Vodës.

Për shkak të një defekti në rrugë në bulevardin “Boris Trajkovski” p.n. pa ujë nga ora 09:20 janë shfrytzuesit e rrjetit të vjetër të rrugëve “Jabllanicë”, “Sasa” dhe një pjesë e bulevardit “Boris Trajkovski”.

Ndërprerje të ujit nga ora 9:25 do të kenë shfrytëzuesit e rrugëve “Kavallska”, “Përzhino”, “banica” një pjesë e “Vostaniçka” dhe një pjesë e rrugës “Bllagoj Gojan”. Ndërprerje të furnizimit me ujë do të ketë për shkak të defektit në udhëkryqin “Vostamiçka” me “Shën Naumi i Ohrit”. 

Related posts

Regjistrohen 572 raste të reja nga Kovid-19, 20 të vdekur dhe 694 pacientë të shëruar

D V

Transplantimi i pestë i zemrës dhe dy transplantime të veshkëve të kryera në kompleksin e klinikave “Nëna Terezë”

Redaksia

Dimitrov para APKE: Nuk është fqinjësi e mirë nëse dikush na tregon se cili është identiteti ynë dhe gjuha jonë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More