Pa ujë një pjesë e shfrytëuzuesve të Rrugës së Kaçanikit

Shkup, 20 shtator – Ndërprerje e furnizimit me ujë prej sot në ora 9:20 do të kenë disa pjesë të shfrytëzuesve të Rrugës së Kaçanikut.

 

NP “Ujësjellës dhe kanalizim” – Shkup informoi se ndërprerje të furnizimit me ujë do të ketë për shkak të lidhjes së furnizimit me ujë f-150 mm në Rrugën e Kaçanikut pn.

Related posts

Dita e fundit e paraqitjes për regjistrues rajonalë

Redaksia

Janë sanksionuar 256 vizitës për vizitje të shpejtë

D V

Transgjinorët do të përfshihen në propozim ligjin e ri për evidencë amë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More