Pa ujë përdoruesit e disa rurgëve të Shkupit për shkak të ndryshimit të një valvulë në “Pero Nakov”

Shkup, 2 tetor – Përdoruesit e rrugëve “Pero Nakov”, “Dimçe Milloshoski”, “Borivoe Milloshevski”, “Zendel Xhemail” dhe “Vera Radosavljeviq” janë pa ujë sot nga ora 11:20 për shkak të ndërrimit të valvulës në pusetën f 1 në rrugën “Pero Nakov” pn, në stacionin e pompimit fekal në Ujësjellës.

Ndërprerja do të zgjasë deri në fund të operacionit. 

Related posts

Editorial / Me këtë mendësi politike, a është e gatshme VMRO DPMNE t’i pranojë shqiptarët si partnerë të barabartë!

R Zh

Edhe 27 afganë largohen nga Maqedonia për në Irlandë Veriore

Z H

Komuna e Tetovës: Spitalet modulare, kompetencë e MSh-së

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More