Pa ujë sot banorët e Maxhir Mëhallës

Shkup, 21 shtator – Pa ujë sot do të jenë konsumatorët nga Maxhir Mëhalla, informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizime” – Shkup.

Ndalimi i ujësjellësit është për shkak të defektit rrugor f-6/4 në rrugën “Rade Jovçevski Koçagin” numër 15 dhe do të vazhdoj deri në përfundimin e sanimit të defektit. 

Related posts

ASH-AAA hapin shtabin në Shuto Orizarë, “BDI-në e ka kapur tmerri, shqiptarët duan ndryshim”

D V

Vazhdon debati i amendamenteve për ndryshimet ligjore në zvogëlimin e TVSH-së për energjinë elektrike

Z H

Panovski: Pse të vaksinohen personat në periudhën kur mbrojtja natyrore është më e shprehur

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More