Pa ujë sot disa pjesë të Kisela Vodës

Shkup, 21 shtator – Për shkak të kryerjes së punëve në rrjetin e ujësjellësit në rr. “Draga Stojkovska” nr.17, ndërprerje të ujit do të kenë shfrytëzuesit e rr. “Draga Stojkovska”, një pjesë e “Anton Popov”, “Drenak” dhe “Nevena Gergieva-Dunja”.

Furnizimi me ujë, siç kumtoi NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”-Shkup, do të jetë në ndërpreje nga ora 11:00 e deri në përfundimin e aktiviteteve. 

Related posts

Carovska: Për të gjithë nxënësit ka edhe libra edhe tabletë

D V

Maqedoni: Nga 330.320 qytetarë që morën dy doza vaksinash, 96 u infektuan me COVID-19

D V

Dhoma e Mjekëve apelon qytetarët të denoncojnë mjekët që janë kundër vaksinimit

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More