Pa ujë sot disa rrugë në Shkup

Shkup, 20 shtator – Për shkak të një defekti në rrugën “Brigada e dytë maqedonase” p.n. (përballë Poliklinikës së Çairit), sot është ndërprerë furnizimi me ujë në rrugët “Brigada e dytë maqedonase”, “Cërveni bregovi”, “Nikolla Petrov” dhe “Luba Ivanoviq” nga ora 10:15 der4i në sanimin e defektit, kumtuan nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”.

Gjithashtu nga ujësjellësi i qytetit njoftojnë se për shkak të defektit në rrugë në bul “Vidoe Smilevski Bato” 15, sot ndërprerje të ujit do të jenë shfrytëzuesit e një pjese të bulevardit, gjegjësisht numrat tek nga numri 1 deri në numrin 55 (zona e lartë). Furnizimi me ujë do të jetë në ndërprerje nga ora 11:25 deri në përfundimin e sanimit të defektit. 

Related posts

Presidenca sllovene pret negociata zyrtare me Shkupin dhe Tiranën

D V

Han: Mos fillimi i negociatave me RMV-në dhe Shqipërinë dështim për BE-në

Z H

“Ballkani i hapur” / Me ftesë të kujt Alexandër Soros erdhi në Shkup në takimin mes Ramës, Zaev dhe Vuçiç ?

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More