”Pa vend”, kualifikohet për në Oscars 2022

“Pa vend” me regji të Samir Karahodës ka arritur të marrë çmimin kryesor IMDB Pro Short Cuts në njërin ndër festivalet më të rëndësishëm në botë, TIFF Toronto Film Festival/TIFF.

Filmi “Pa vend” i zhanrit docu-fiction përcjellë përpjekjet e vazhdueshme të Jetonit dhe Ermeganit të udhëhequr nga trajneri i tyre Rifati që të mbajnë sportin e ping pongut gjallë duke zhvilluar gjenerata të reja të ping pongistëve.

“Pa vend”, me këtë çmim zyrtarisht kualifikohet për kategorinë e filmit të shkurtër Oscars 2022.

Related posts

Fillon festivali i 60-të Ballkanik i këngëve dhe valleve popullore në Ohër

Z H

Qyteti dhe dëshmitë kulturore e historike?!

D V

Filloi eidcioni i 60-të i Mbrëmjeve strugane të poezisë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More