Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni TOP LAJM

Pagesa e pensioneve për muajin Nëntor fillon të ejnten

Zhurnal Ads

Shkup, 24 nentor – Qeveria e Maqedonisë në mbledhjen e sotme obligoi Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale t’i dorëzojë të dhënat te bankat deri më 25 nëntor. Më 26 nëntor, bankat duhet që pensionet përmes bankomatëve t’i ketë gati.

Për pensionistët që nuk kanë kartelë në banka pagesa e pensioneve do të bëhet sipas lartësisë së pensionit edhe atë: Për pensionistët që marrin pension deri në 11 mijë denarë pensionin mund ta marrin nga 26 nëntori, për pensionistët që marrin pension deri në 14 mijë denarë pagesa bëhet të martën, për pensionistët që marrin deri në 18 mijë denarë pagesa bëhet të hënën dhe për ata mbi 18 mijë denarë pagesa bëhet të martën.

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

Jovanovski: Kam pasur presion nga vagabondët politik

E.E.

Qeveria vendosi: Të sëmurët kronikë të kthehen në punë

T E

Tejkalohet problemi i pagave në kultur

E.E.

Prolongohet diskutimi për Maqedoninë e Veriut në BE, a po jepet mundësi për Marrëveshje mes Shkupit e Sofjes?

E.E.

Struganët në protesta për shkak të mungesës së ujit, fajësojnë autoritetet

T E

Nga shokë në “armiq” / Sot fillon seanca ku Katica ka paditur Boki 13 për inçizim ilegal

Z H
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...