Agjencia Zhurnal.mk
Ekonomi Maqedoni

Paketa e pestë ekonomike në Maqedoni do të miratohet në shkurt

Shkup, 5 janar – Zhurnal.mk – Ende nuk ka detaje se cilët sektorë do të jenë prioritet dhe në cilën mënyrë do të ndihmohen ata. E gjithë kjo do të bëhet e ditur pas bisedime me odat, sindikatat dhe palët e prekura.

“Takimi duhet të mbahet pas festës së Pashkëve, rreth 10 janar, në mënyrë që të shihen të gjitha aspektet, ndërsa në fillim të shkurtit do t’i miratojmë masat”, tha Zaev.

Përveç paketës për ndihmë, shteti edhe përmes “Aksionit 21” do të ringjallë ekonominë. Planet për sivjet janë që buxheti të mbushet edhe përmes shitjes së tokave bujqësore, të hapen mundësi të reja për legalizimin e parave në dorë dhe marihuanë.

“Sivjet është moti i rinisjes dhe ringjalljes, krizat janë mundësi, varet nga ne se si do ta shfrytëzojmë këtë mundësi”, tha Zaev.

Sipas tij ny vit nuk do të jetë i lehtë por numrat e arritura vjet janë inkurajues.

Postime të ngjashme

Ministria e Kulturës anashkalon festivalin “Bletëzat”

D J

Zaev: Analizohen mundësitë për zgjidhje të re ligjore për falimentuesit

D J

Xhaferi pret zgjidhje në lidhje me mosardhjen e deputetëve nga shumica qeverisëse në seanca

D J

Shtëpia botuese “Shkupi” kërkon nga Ministria e Kulturës të pranohet programi i tyre aplikues për projektet botuese

Bexhet Musliu

A e di qeveria verdiktin gjyqësor për Mijallkovin?!

D J

Mariçiç: I kënaqur dhe krenar për epilogun pozitiv në rastin me Mijallkovin

D J

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...