Agjencia Zhurnal.mk

Pamje nga arrestimi në Kërçovë të vëllezëve që terrorizonin qytetin (Video)

Kërçovë, 20 shtator – Vëllezërit e arrestuar nga Kërçova konsideroheshin si frikë dhe terror në qytet. Bëhet fjalë për Arif dhe Shpend Alilin të cilët u arrestuan në bulevardin në qendër të qytetit.

Arif është një ish-oficer policie që u përjashtua nga Ministria e Brendshme në 2017 për përdorimin e heroinës, përcjell in7.

Portali Media.mk ka publikuar një video ekskluzive të aksionit për arrestimin e dy njerëzve më të fuqishëm nga Kërçova të cilët terrorizuan qytetin për një kohë të gjatë.

Shikoni aksionin nga arrestimi:

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...