Panel diskutim “Realizimi i shërbimeve digjitale të krijuara për qytetarët” në Shkup

Shkup, 2 shtator – Panel diskutim “Realizimi i shërbimeve digjitale për qytetarët”, në organizim të Fondacionit për liri “Fridrih Nauman”, Fondacionit për internet dhe shoqëri Metamorfozis dhe Institutit për Shkenca shoqërore dhe humanitare – Shkup (ISSHS), do të mbahet sot në hotel “Aleksandar Pallas”.

 

Në ngjarje është paralajmëruar prania e ministrit të Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski.

Në fillim të diskutimit do të prezentohen dy punime hulumtuese: “Analiza e shërbimeve elektronike në komunat në Republikën e Maqedonisë së Veriut” dhe “Digjitalizimi si rrugë e administratës së vërtetë të orientuar drejt qytetarëve: decentralizimi i proceseve si mjet për reformë të përshpejtuar dhe efektive”.

Related posts

Takim i ministrit Spasovski me liderin e projektit “Mbështetja e BE -së për sundimin e ligjit” Kuzmiçki

D V

Ganiu: Punët e mira me miq të mirë, Xhamia në Fushë Tophanë më e madhja në vend

D V

Komuna e Çairit dhe komuniteti boshnjak përkujtuan viktimat e gjenocidit të Srebrenicës

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More