Agjencia Zhurnal.mk

Panovski: Reziku nga Covid 19 në shkolla do bëhet më i madh kur do ketë ndotje të ajrit

Shkup, 21 shtator – Është e vështirë të presësh që fëmijët do të mbajnë maska ​​gjithë ditën. Gjithçka varet nga kushtet e motit, kur ajri do të ndotet, kur dritaret do të mbyllen, rreziku është vërtet më i madh, thotë mikrobiologu Nikolla Panovski për Alfa.

Do të ishte më e sigurt të zvogëloheshin grupet e studentëve në 10 fëmijë secili, shtoi ai, por theksoi se autoritetet ishin vonë me fillimin e vitit shkollor, i cili sipas tij duhej të kishte filluar në gusht kur moti i lejoi fëmijët të studionin jashtë.

Duhet të ishte gati në mars dhe edhe nëse ishte në internet, pse vonohet? Nuk është e nevojshme të jetë në këtë platformë, ju e dini që tashmë fëmijët tuaj kanë mësuar të vazhdojnë, ata do të kenë mësuar diçka për të mos përmendur që ata mund të mbajnë klasa jashtë me dritare të hapura, nuk do të thotë rrezik. Më vjen keq që fëmijët tani janë shumë më në kontakt se sa do të ishin nëse do të ishin në shkollë, thotë Panovski.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...