Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

Paraburgim pasi vjodhi 450 denarë në Manastir

Manastir, 20 maj – Prokuroria Themelore Publike në Manastir nxori Urdhër për zhvillimin e procedurës hetimore ndaj një personi për një vepër penale – Grabitje sipas nenit 247 paragrafi 1 të Kodit Penal.

Më 17 maj, i dyshuari përgjoi viktimën në rrugë dhe e shtyu fort me duar. Kur viktima ra, duke goditur kokën drejtpërdrejt në tokë, i dyshuari mori portofolin që mbante 450 denarë dhe dokumente personale, me qëllim që ta përshtatej në mënyrë të paligjshme dhe iku nga vendi i ngjarjes.

Duke pasur parasysh se ekziston rreziku që i dyshuari të ikë, të përsërisë krimin ose të prekë dëshmitarët, prokurori publik kompetent paraqiti para gjykatësit paraprak në Gjykatën Themelore Manastir një propozim për ndalim.

Gjykata e pranoi propozimin dhe e mbajti të dyshuarin në paraburgim për 30 ditë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...