Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Parking i ri prej 650m2 në Saat Kullë në Çair

Shkup, 1 shtator – Zhurnal.mk – Një parking i ri prej 650 m2 është në fazën finale në rrugën “Petre Georgiev” në Saat Kullë, informon Zhurnal.

Nga Komuna e Çairit njoftojnë se punimet janë kah fundi për të rrumbullakësuar projektet në të mirë të qytetarëve.

Nga Komuna e Çairit premtojnë se me punime të tilla do ta bëjnë Çairin vend më të mirë për të jetuar.//Zhurnal.mk

https://www.facebook.com/komunacair/posts/10157116449587407?xts[0]=68.ARBNGBg4JksbGOxX1_UNgzUNv37h8Tc59OXKhJ3SvczI7WsRNih4gt7Xhwlxi2QMRkvZdeF53dqjUneeEU1yRg4kEL0knYa9K2kqUoS9xUThCUUqSHHZqBqqcso-WaqJQkY1-X6YHrIOv69S5lbt2ybNTrs6rA3XcXY9VcrE44uV5ndCjANh7eGhcPxhIo8-cTBUKQ6hRCutyEI9JiaoTbJCOrbkv0NflcvxjKwR97n9Blp4y_Od2ObrmHsCgNwui75X0glIyByPNaHLOPjHVD6KhVCL5amrLee-FIIX8oBZuNsqzQpbZtPLZ7JUhKtS_8BFsE1pl5bF-W0ijHdLlZf8UXlTI4-j1aL90n44F544_OBm&tn=-R

Postime të ngjashme

Vaksina, Sofijanova: Na mbron nga virusi korona

R Zh

Gjorgjia Sajkoski do ta udhëheqë shtabin zgjedhor të VMRO-DPMNE-së në zgjedhjet e ardhshme lokale

R Zh

Komunës së Çairit / Deri më tani janë vaksinuar 91 mësimdhënës/e dhe 58 edukatore

R Zh

Bullgari, konstituimi i kuvendit më 15 prill

R Zh

Zjarrfikësit e Shkupit vaksinohen kundër Covid-19

R Zh

“Drejtësia” s’do marrëveshje me sopotasit

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...