Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Parlament, Ligji për mbrojtjen e popullsisë hiqet nga rendi i ditës

Shkup, 20 tetor, zhurnal.mk – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut ka hequr nga rendi i ditës propozimin e Qeverisë për ndryshime në Ligjin për mbrojtjen e popullsisë nga sëmundjet ngjitëse. Propozim Ligji në fjalë ishte paraparë që me procedurë të shpejtë të kalon filtrin e nevojës, ndërsa më pas të vijonte faza e shqyrtimit të amendamenteve.

Pika e rendit të ditës është hequr me kërkesë të opozitës  me qëllim që edhe për pak kohë ta shqyrtojnë tekstin  dhe më pas të japin propozimet e tyre.

Ndryshe me këtë propozim parashikohet detyrimi për mbajtjen e maskave, kufizimi i grumbullimeve pas orës 22 dhe ndalesa e grumbullimeve familjare.

Postime të ngjashme

Vendosen shtylla mbrojtëse përreth kopshtit Fidani (Foto)

Z H

Vazhdon protesta kundër deponisë Rusino

T E

Seanca e parë e Këshillit për koordinim të komunitetit të sigurisë-inteligjencës në vend

T E

Sot thuhen fjalët përfundimtare për rastin “Shuplaka”

E.E.

Analistët dhe Qytetarët: Grubi një “Show-man, Zv/kryeministër i defeve e zurleve” e assesi i Qeverisë !?

B M

Afaristi Musliu: Kreshnik, po të isha femër në vlerën 549€ të grandit, a do të i’a kishe shtuar edhe një ZERO?!

E.E.
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...