Agjencia Zhurnal.mk

Pas debatit të gjatë dhe të ashpër votohen ministrat e ri, ja kush janë

Shkup, 27 qershor – Pas më shumë se 10 orë debat sonte parlamenti ka votuar për pesë ministrat e ri të qeevrisë së Maqedonisë së Veriut.

Ministrat e ri janë:

Naser Nuredini, ministër i ambientit jetësorë dhe planifikimit hapësinorë

Goran Milevski, ministër i vetqeverisjes lokale

Sadulla Duraki, ministër për sistem politik

Trajan Dimovski, ministër i bujqësisë, pylltarisë dhe ekonomisë së ujrave

Hysni Ismaili, ministër i kulturës.

Ndryshe, dje parlamenti ka shkarkuar Hazbi Likën nga posti i zëvendës kryeministrit, Dragan Tevdovskin nga ministër i financave, Suhejl Fazliun nga ministër i vetqeverisjes lokale, Asaf Ademin nga ministër i kulturës, Sadulla Durakin nga ministër i ambientit jetësorë, Lupco Dimovskin nga ministër i bujqësisë dhe Zoran Shapuric nga ministër pa resor për investime të huaja.

Sonte, debate ka qenë shumë i ashpër më shumë mes deputetëve të VMRO dhe LSDM.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...