Agjencia Zhurnal.mk
Shqipëri

Pas dy viteve, rihapen lojërat e fatit në Shqipëri

Vetëm dy vite më parë kryeministri Rama vendosi për mbylljen e lojrave të fatit, këtë vit qeveria vendosi sërish që t’i lejojë ato.

Këtë të mërkurë (9 shtator) në fletoren zyrtare u botua VKM që do të lejojë hapjen e kazinove në qytetin e Tiranë, madje në zemër të saj.

Në 2018, Rama tha se lojrat e fatit do të vendosen vetëm në periferi të kryeqytetit dhe në resortet me 5 yje, por tani ato do të lejohen në disa prej rrugëve kryesore të Tiranës.

Gjithashtu në fletoren zyrtare u botuan dhe rrugët në të cilat do të lejohen hapja e këtyre aktiviteteve si: Rruga e Barrikadave, Bulevardi “Zhan D’Ark”, Rruga: “IbrahimRrugova”. Rrugët e tjera i keni të rradhitura në vendimin më poshtë.

VENDIM

Nr.689,datë2.9.2020

PËR PËRCAKTIMIN E ZONËS KU DO TË LEJOHET VENDOSJA E LOJËS SË FATIT, E KATEGORISË “KAZINO”, NË QYTETIN E TIRANËS

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 34, të ligjit nr.155/2015,“Për lojërat e fatit në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Financave dhe Ekonomisë, Këshilli i Ministrave

VENDOSI:

Miratimin e zonës ku lejohet vendosja për zhvillimin e lojës së fatit, të kategorisë “Kazino”,në qytetin e Tiranës, sipas hartës që i bashkëlidhet këtij vendimi, dhe që ndodhet brenda kufizimeve të rrugëve, si më poshtë vijon:“Rruga: “Barrikadave”; Rruga: “Urani Pano”; Rruga: “Dedë Gjon Luli”; Rruga: “Ibrahim Rrugova”; Bulevardi: “Zhan D’Ark”, Rruga: “Xhorxh W. Bush””.Ky vendim hyn në fuqi pas botimit në Fletoren Zyrtare.

Në VKM përcaktohen dhe aktivitetet e tjera që do të lejohen si bingo tradicionale, bingo televizive, baste sportive dhe baste për gara në pistë.

Postime të ngjashme

Përgjimet e Ndrangheta-s/ PD iu përgjigjet akuzave të Ballës: Përpjekjet e tua, patetike

S.B.

Dr Artan Koni: Nefrektomia Laparoskopike, ndërhyrja dhe avantazhet e saj

T E

Nuk ka degë lumi që nuk është në proces për tu përdorur për Hidrocentrale

admin

“Mjaft me lojra!” Yuri Kim mesazh të fortë: Mos të priten zgjedhjet e ardhshme për Gjykatën Kushtetuese. Njerëzit e duan tani!

S.B.

Pasojat e motit të keq në Bulqizë, rrëzohet disa pemë dhe shkëputet energjia elektrike

admin

Vdekja e 20-vjeçares pas lindje, reagon spitali i Gjirokastrës: Pati komplikacione të rënda, u asistua në kohë!

S.B.
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...