Agjencia Zhurnal.mk

Pas ndeshjes zinxhirore, vozitësi ka ikur, ndërsa një polic është lënduar

Në pikën pagesore “Milladinovc” dje në orën 6.44 ka ndodhur aksident trafiku, ku një polic është lënduar.

Në këtë aksident janë përfshirë automjeti transportues “Folksvagen Transporter”, me targa të Shtipit, i dretjuar nga D.I.(29) nga Probishtipi, automjeti transportues “Folksvagen Transporter”, me targa të Shkupit, pronë e MPB-së, i drejtuar nga zyrtari policorë dhe automjeti i udhëtimit “Opel”, me targa të Shtipit, të cilat i përkisnin automjetit të udhëtimit “llada”, i drejtuar nga një person i panjohur, i cili pas aksidentit e ka lëshuar vendin.

“Në aksident, është lënduar zyrtari policor dhe është dërguar në Spitalin e përgjithshëm të qytetit “Sh.Naum Ohridski”, për t’ia dhënë ndihmën mjekësore”, thonë nga MPB. Hetim në vendin e aksidentit ka kryer ekipi hetues i SPB-Shkup.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...