Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Patrullat policore në rrugë, qytetarët: Rregullat shkelen, koha të vihet rend

Zhurnal Ads

Shkup, 27 shtator – Rregullat e komunikacionit nuk respktohen thonë qytetarët të anketuar nga TVM2 , sipas tyre, përforcime duhet të ketë, gjoba duhet të shkruhen e sidomos për veturat që parkohen nëpër trotuara dhe vende tjera jo të përshtatshme.  

“Po, duhet të këtë rend,  por nuk rrespektohen rregullat. Kto gjëra të paligjshme duhet të parandalohen më, duhet të ketë dënimë”.“Nuk duhen të parkohen në vende jo të përshtatshme dhe duhet të hiqën prej aty. Parkohen atje ku të munden. Duhet të këtë rend, ata që e vendosin rendin janë të parët që e thejnë ligjin”. “Jam për denime. Duhet të ketë ndonjë rregull sepse këmbësorët nuk kanë ku të kalojnë”. “Duhet të këtë vend për kombësoret, për invalidët jo vetëm për veturat”, shprehen qytetarët e anketuar.   

Qytetarët e pandërgjegjshëm  përvec denimit për mosrespektimin e ligjit, duhet të paguajnë edhe një gjobë 1.600 denarësh për ta marë veturën nga Ndarmarja Publike për Rrugë Shtetërore.  

Çdo ditë në Shkup, shkruhen prej 400 deri 500 gjoba , 150 për drejtim të veturës me shpejtësi mbi të lejuarën, e lartësia e saj shkon nga  50 në 300 euro.  

MPB paralajmëron se  se do të vazhdojë kontrollet dhe u bëjnë apel qytetarët që të respektojnë rregullat e trafikut, për të mbrojtur jetën e tyre dhe pjesmarrësve të tjerë në trafik.

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

Shkup – Bllacë, ende pa filluar punimet

R ZH

Arbër Isaku zgjidhet zëvendëskryetar i Këshillit të prokurorëve

T E

Reparti i dializës do të trajtojë pacient me Covid 19 në Gostivar

T E

Diaspora po vjen, bizneset i mirëpresin

T E

Qeveria e Maqedonisë sqaron se cilat janë masat e reja dhe kush duhet t’i zbatojë

admin

Bytyqi: Masat nga pakoja e katërt krijohen me koordinim me të gjitha palët e rrezikuara

Z H
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...