Agjencia Zhurnal.mk

Pavarësisht COVID-19, Tesla shet më shumë automjete nga sa pritej

Me 80.050 njësi, shumica e dërgesave ishin Tesla Model 3 dhe modelit të ri SUV kompakt Y. Me këto oferta, kompania e miliarderit të teknologjisë Elon Musk është duke u vendosur gjithnjë e më shumë në tregun masiv. Modelet S dhe X, makinat elektrike më të vjetra, më të mëdha dhe dukshëm më të shtrenjta Tesla, po bëhen gjithnjë e më shumë modele të përdorura. Në total, Tesla prodhoi rreth 82,000 automjete në tremujor, megjithëse uzina kryesore në Fremont, California, duhej të mbyllej përkohësisht për shkak të një pandemie.

Kompania bëri shumë më mirë sesa prodhuesit e tjerë.

Një ditë më parë, shumë prodhues të makinave kishin paraqitur shifrat e shitjeve të tyre për tregun amerikan dhe kishin regjistruar një rënie të mprehtë të shitjeve. Për shembull, shitjet në udhëheqësin e industrisë amerikane General Motors ranë me 34 për qind, ndërsa Fiat Chrysler me 39 për qind.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!