PDSH / 13 kandidatë për kryetar komune dhe 16 lista për këshilltar komunal

Tetovë, 14 shtator – Në zgjedhjet lokale të 17 tetorit Partia Demokratike Shqiptare do të kandidojë me 13 kandidatë për kryetar komune dhe 16 lista për këshilltar komunal.

 

Në Tetovë garës për kryetar komune do t’i paraprijë Prof. Dr Sadi Bexheti, ndërsa në komunat tjera si vijon:

Gostivar, znj. Renata Elezi
Tearcë, Daut Emini
Bogovinjë, Dashmir Arifi
Brvenicë, Miqail Rasimi
Zhelinë, Medin Nazifi
Saraj, Ilir Krosi
Çair, Misin Gradinaj
Studeniçan, Azem Sadiki
Likovë, Hevzi Jashari
Dibër, Petrit Klenja
Strugë, Samir Murtezoski
Vrapçisht, Irfan Lushi

Ndërkaq, me lista për këshilltar komunal PDSH kandidon në komunat në vijim: Kumanovë, Likovë, Qyteti Shkupit, Çair, Studeniçan, Shuto Orizarë, Saraj, Zhelinë, Jegunovcë, Tearcë, Tetovë, Bogovinjë, Brvenicë, Vrapçisht, Gostivar dhe Strugë.

Related posts

Pendarovski- Kofod: Maqedonia e Veriut vazhdon të punojë në agjendën reformuese

Z H

Pahor: Duhet kompromis i pranueshëm për Maqedoninë e Veriut dhe Bullgarinë

D V

Në vendkalimin kufitar Tabanocë pritet 30 – 45 minuta

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More