Agjencia Zhurnal.mk

PDSH-ja rikthehet fuqishëm në Komunën e Bogovinës (Foto)

Bogovinë, 5 korrik – Është nevojitur shumë pak punë për të  bindur anëtarët e vërtet të PDSH-së se vetëm me këtë parti qytetarët Bogovinas kanë qenë drejt të përfaqësuar dhe asnjëherë dora e pushteti nuk ka mundur ti ndëshkoj deri sa në krye  të qeverisjes së vendit ka qenë dora e hekurt e kryetarit të kësaj partie, Menduh Thaçi.

106930753_2782741248611971_4601454680352143579_n
106995695_2782740935278669_2316259004650570986_n
107016804_2782741085278654_813678898884198673_n
107096893_2782741165278646_2604170302332263597_n
107098820_2782740991945330_6050138785996875778_n
107260444_2782741121945317_7252899221000900928_n
107322911_2782741198611976_3869221044303373150_n

” Tërmet ”
Epiqendra Bogovinë 🇦🇱
Kandidati ynë dhe i vetëm Zemri Asani ngre Bogovinën me rethinë në këmbë !
I zoti i shtëpisë premtoi rikthimin e shkollës së mesme,premtoi për më të dashurit tanë ndërtimin e Sallës sportive ⚽ Investime në infrastrukturë,ujësjellësa…

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!