PDSH zgjodhi kryesinë e re dhe miratoi platformën për zgjedhjet lokale (VIDEO)

Tetovë, 23 shtator – PDSH në Kuvendin Qendror të mbajtur sot ka miratuar platformën zgjedhore për zgjedhjet lokale, ku kreu i kësaj partie, Menduh Thaçi tha se ajo ofron zgjidhje të problemeve reale dhe jetësore të shqiptarëve në komunat e tyre.

 

Ai theksoi se fitorja bindëse do të jetë në Tetovë me profesorin Sadi Bexheti, sepse janë vulosur veprat e tij me punë konkrete.

Në këtë kuvend është miratuar edhe kryesia e re partiake, nënkryetari dhe sekretari i përgjithshëm.

Nënkryetarë janë zgjedhur: Azem Sadiku, Ragmi Isufi, Valbona Toska, Fatmire Isaku, Renata Elezi, ndërsa sekretar është zgjedhur Sali Ajdini.

KUVENDI QENDROR I PDSH-së

Posted by Partia Demokratike Shqiptare on Thursday, September 23, 2021

Pamje nga kuvendi qendror i PDSH-së mbajtur më 23.09.2021

Posted by Partia Demokratike Shqiptare on Thursday, September 23, 2021

Related posts

Ribalanci i Buxhetit në rend të ditës të Komisionit për financim dhe buxhet

Z H

Shkollat e Çairit të gatshme për fillimin e vitit të ri shkollor

Z H

Ankohen të burgosurit në Manastir! Prindërit të shqetësuar për djemtë e tyre

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More