Pendarovski me bashkëshorten do të marrë pjesë në performancën “100 vjet nga lindja e Bllazhe Koneskit”

Shkup, 10 tetor – Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski dhe bashkëshortja e tij Elizabeta Gjorgievska sonte do të marrin pjesë në performancën “100 vjet nga lindja e Bllazhe Koneskit” në regji të Zoja Buzallkovska.

Performanca do të mbahet  tek Filharmonia, ndërsa është pjesë e shënimit të 30-të vjetorit nga pavarësia e shtetit në organizim të Kabinetit të presidentit të quajtur “Fjalët e modernitetit – 30 vjet pavarësi përmes arteve. 

Related posts

MSH: Rivaksinohen gjithsej 45 për qind e qytetarëve të rritur

D V

Petre Shilegov-njeri i fjalës, atë që e tha edhe e bëri!

I Z

Mickovski nuk pret fitore në Shkup

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More