Agjencia Zhurnal.mk

Pendarovski me letër deri te Bartolomeu me rastin e fillimit të vitit të ri kishtar

Shkup, 20 shtator – Historia thotë se duhet gjithmonë të pajtohemi me kohën dhe ta shfrytëzojmë në favor të mirëqenies së njerëzve.

Patriarkana ekumenike është shembull për atë se si mund të mbetet në përputhje me vlerat, ndërsa njëkohësisht të jesh dinamik në përballjen me sfidat rrjedhëse, theksoi presidenti Stevo Pendarovski në letrën të cilën e dërgoi deri te kryepeshkopi i Konstandinopojës – Roma e Re dhe Patriarku ekumenik, Bartolomeu, me rastin e fillimit të vitit të ri kishtar.

Si president e informon Bartolomeun se si shtet, në tre vitet e fundit “vendosëm ta shfrytëzojmë kohën në favor tonin dhe t’i lëmë pas mospajtimet historike”.

“Ju dëshiroj shëndet mes pasigurisë më të madhe të krizës shëndetësore që e përfshiu gjithë botën”, shtoi ai në letër.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...