Maqedoni TOP LAJM

Pendarovski: Rruga nga Pavarësia nuk është e lehtë, kërkon politikanë që e ndjekin interesin e qytetarëve

Zhurnal Ads

Shkup, 8 shtator, zhurnal.mk – Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski në telegram urimin e dërguar për Ditën e Pavarësisë – 8 Shtatorin, ka vlerësuar se rruga e cila u nis që nga viti 1991 nuk është e lehtë dhe kërkon politikanë që sjellin vendim për interes të qytetarëve.

“Nga atëherë kemi pasur përparim dhe ulje në luftën për vlera demokratike. Rrugën të cilën e nisëm nuk është e lehtë. Ajo kërkoi politikanë të cilët sjellin vendimet në interes të qytetarëve, institucione transparente, dialog të vazhdueshëm ndërmjet pushtetit dhe opozitës, sektor qytetar i cili e rishqyrton punën e secilit pushtet dhe media të lira të cilët punojnë për interesin publik, dhe jo nën diktat të politikës dhe biznesit. Gjithashtu, demokracia nuk njeh diskriminim në bazë të përkatësisë kombëtare dhe etnike, ngjyrë të lëkurës, gjini, orientim seksual, prejardhje sociale, besim politik dhe religjioz, pengesë apo çfarëdo bazë tjetër”, tha Pendarovski.

Postime të ngjashme

Vazhdojmë me punë sepse përmes punës ne komunikojmë me qytetarët, thotë Ganiu

admin

Zhan Mitrev heq dorë nga i biri

T E

Kyçyk: Nuk kam dëgjuar “Jo” kategorike nga Sofja për bllokadë për nisjen e bisedimeve

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...