Për dalje nga shteti në Tabanoc dhe Bogorodicë pritet 15 deri në 20 minuta

Shkup, 11 korrik – Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar dhe zhvillohet pa ndalesa nëpër rrugë të thata.

 

Në vendkalimet kufitare Tabanoc dhe Bogorodicë për dalje nga shteti pritet rreth 15 deri 20 minuta, derisa në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje më të gjata  për hyrje dhe dalje nga shteti, informon Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (LAMM).

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur në komunikacion dhe drejtim me kujdes të automjeteve, posaçërisht në rrugët nëpër fushëgropa, lugina të lumenjve dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të tokës. Kjo posaçërisht ka të bëjë me akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë. 

Related posts

Syrija Rashidi u zgjodh Kryetar shtabi i Aleancës në Strugë

D V

Angellov: Zjarri në Koçani është nën kontroll, e shuajnë 400 persona dhe helikopteri i armatës

D V

Nxënësit e shkollave të Komunës së Çairit me suksese të reja

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com