Agjencia Zhurnal.mk
Kuzhina

Për dimër: Specat e mbushur me djathë në kavanoz

Kavanozat me speca ruani në vend të ftohtë dhe të errët

Përbërësit:

– 1,5 kg speca të ëmbël;
– ½ kg speca djegës;
– 1,5 kg djathë;
– 2 l hirrë;
– 4 lugë kripë.

Përgatitja:

Hirrën dhe kripën përzieni dhe lini të vlojnë, pastaj ftohni.

Djathin thërrmojeni dhe mbushni specat.

Radhisni në kavanoz dhe qitni sipër hirrën e zier dhe të ftohur.

Ruani në vend të errët dhe të ftohtë.

Ju bëfshin mirë!

Postime të ngjashme

Tortë me më shumë çokollatë: Ka shije të mrekullueshme!

S.B.

Djathanik i ëmbël: Nuk do t’jua marrë mendja se sa do t’ju pëlqejë shija e kësaj piteje!

S.B.

Muffins proteinash pa miell: Nëse jeni në dietë, ky është vakti i duhur për ju

S.B.

Patëllxhan i mbushur me susam dhe djathë

S.B.

Sytë e vezirit: Ëmbëlsirë e butë e gatshme për gjysmë ore!

S.B.

Nuk ka drekë më të shëndetshme se mishi i peshkut!

S.B.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...